پایگاه اطلاع رسانی باغملک

کد خبر : 80022

گفتگو با معاون دامپزشکی باغملک؛

حبیب سلمانوند در گفتگویی با خبرنگار ما به بررسی تفاوت مرغ کشتار روز با مرغ زنده پرداخته است.

 به گزارش باغملک نیوز،اگر بخواهیم گوشت مرغ را در یک کلام شرح دهیم، "همه کاره بودن" توضیح مناسبی است تردیدی نیست که مرغ جایگزینی سالم و مناسب برای گوشت قرمز می باشد مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است افرادی که می خواهند چربی غذای شان را کم کنند،می توانند گوشت مرغ استفاده کنند.

 

مطالعات نشان می دهد که سالمندان به مقدار کافی پروتئین مصرف نمی کنند، پروتئین برای پیشگیری ازکاهش تراکم استخوان ها در سالمندان حائز اهمیت است،البته دقت داشته باشید که دریافت رژیم های پر پروتئین نیز پوکی استخوان را تشدید می کند بنابراین باید درحد متعادل غذاهای پروتئینی خورد حال چه بهتر است درمصرف گوشت مرغ که یک منبع سرشار پروتئین است یک سری از نکات را رعایت کنیم از این رو با حبیب سلمانوند معاون اداره دامپزشکی شهرستان باغملک گفتگویی داشتیم.

 

 حبیب سلمانوند در ابتدا عنوان کرد:مرغ های زنده ای که درمیادین،معابر و خیابانها درخارج از مغازه ها وفضای آزاد در وضعیت غیر بهداشتی کشتار می شوند و نحوه تهیه وعرضه آنها مغایر ضوابط بهداشتی است اغلب آلوده و عامل انتشار انواع بیماری ها به مصرف کننده می باشد لذا به مصرف کنندگان عزیز اکیدا توصیه می شود از خرید مرغ زنده ویا کشتار شده و پرکنی آن درمعابر به لحاظ خطرات وعواقب آن وحفظ سلامت خانواده جدا خودداری نمایند.

 

 

معاون اداره دامپزشکی شهرستان باغملک درخصوص مسیر صحیحی که از تولید تا مصرف گوشت مرغ طی می شود گفت:مرغ پرورش یافته در مرغداری تحت نظارت دکتر دامپزشک به کشتارگاه مجاز صنعتی تحویل میگردد ودر کشتارگاه تحت نظارت بازرس بهداشتی دامپزشکی وناظر شرعی ذبح وفرآوری می شود که بعداز آن مرغ به صورت خنک شده وبهداشتی بسته بندی می شود و بوسیله خودروهای سردخانه دار با مجوز حمل دامپزشکی به مراکز عرضه حمل می شوند ونگهداری وعرضه گوشت مرغ تازه بسته بندی شده درواحد های صنفی مجاز تحت نظارت اداره دامپزشکی شهرستان وبا توجه به تاریخ تولید وانقضا مورد فروش قرار می گیرد.

 

 

سلمانوند درمورد مزایای عرضه مرغ تازه به صورت بسته بندی شده این چنین بیان کرد:کنترل ونظارت دقیق بر نحوه توزیع ،عرضه وزنجیره سرد نگهدارنده به صورت کامل وعرضه مرغ بامشخصات تاریخ تولید-تاریخ انقضا-محل کشتار-کدرهگیری مرغ وپیام های آموزشی وبهداشتی رعایت می شود وجلوگیری ازآلودگی های شیمیایی،فیزیکی ومیکروبی درطول حمل ونقل،نگهداری وعرضه که سبب حفظ بهداشت عمومی و بهبود کیفیت بهداشتی مرغ عرضه شده می شود درضمن باعث جلوگیری از انتشار وابتلا شهروندان به بیماری های مشترک بین انسان و طیور هم می شود

 

وی در پایان توصیه هایی به شهروندان داشت: با خرید ومصرف مرغ تازه بسته بندی شده که تحت نظارت دامپزشکی تهیه شده به سلامت این محصول اعتماد نمایید واز خرید ومصرف گوشت مرغی که به صورت غیر مجاز ذبح گردیده ودرشرایط غیر بهداشتی عرضه می گردد اجتناب کنید ومرغ تازه بسته بندی شده می بایست دریخچال های ویترین دار مناسب نگهداری و به فروش برسند،باید درهنگام خرید مرغ تازه بسته بندی شده به تاریخ تولید وانقضا درج شده روی کیسه پلاستیکی توجه کنید.

 

 

حال که متوجه شدیم گوشت مرغ علاوه براینکه منبع سرشار از پروتئین است وغذای کم چرب و باعث پیشگیری از پوکی استخوان درسالمندان می شودبهتر است بدانیم موجب پیشگیری از ابتلا به سرطان،پیشگیری از آلزایمر،تقویت کننده متابولیسم انرژی بدن وباعث سلامت قلب وعروق هم می باشد پس چه خوب است که توصیه های کارشناسان مربوطه را گوش دهیم و از مصرف این مواد غذایی به صورت غیربهداشتی خودداری کنیم.   

 

, , , , , ,
لینک کوتاه مطلب :

معرفی شهرستان