شنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷
رهبر معظم انقلاب تاکید کردند: مردم با آن کسانی که روز عاشورا آمدند وسط خیابان و با قساوت و بیحیایی، جوان بسیجی را کتک زدند، قهرند و آشتی هم نمیکنند.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار پر شور هزاران نفر از مردم آذربایجان، حضور منسجم، مقتدارنه و پرطراوت ملت در راهپیمایی ۲۲ بهمن را «مایهی آبروی انقلاب و نظام و ایران» خواندند و با اشاره به اینکه مسئولان نباید این حضور را به معنای گله نداشتن مردم تصور کنند، افزودند: آمریکا میخواهد با تکرار ترفند تهدید و جنگ نظامی، توجه مسئولان کشور را از صحنه جنگ واقعی یعنی جنگ اقتصادی منحرف کند، مسئولان هوشیار باشند و همه همت خود را صرف حل مشکلاتی همچون بیکاری، رکود، گرانی و تبعیض کنند.
رهبر انقلاب اسلامی، حضور پرشکوه ملت در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال را «مایه آبروی انقلاب و نظام و ایران» خواندند و با تشکر صمیمانهی قلبی از مردم خاطرنشان کردند: امسال نه فقط منابع داخلی از افزایش حضور مردم در بسیاری از شهرها سخن گفتند بلکه دشمنان انقلاب هم بر خلاف سالهای قبل، با استفاده از تعابیر «میلیونی» به این حضور عزتبخش اذعان کردند و زبان بنده حقیقتاً از ادای تشکر از ملت قاصر است.
ایشان با اشاره به تلاش بیوقفه سیا، موساد، دستگاه اطلاعاتی و جاسوسی انگلیس و هزینه شدن دلارهای نفتی قارونها برای فضاسازی بر ضد انقلاب و جمهوری اسلامی گفتند: در تمام طول سال، صدها شبکه ماهوارهای، فضای مجازی و ورشکستگان فراری از ایران، به تحقیر و تضعیف و متهم سازی نظام مشغولند اما حضور عظیم ملت همچون باران رحمت الهی، در روز ۲۲ بهمن این فضای غبارآلود را پاکیزه میکند و همچون رودخانهای زلال و مبارک، آلودگیها را میزداید.
حضرت آیت الله خامنهای تأمل در ترکیب جمعیتی راهپیمایی ۲۲ بهمن را ضروری و بسیار مهم برشمردند و افزودند: اکثر این جمعیت عظیم، دوران تلخ و سیاه اختناق طاغوت، پیروزی انقلاب، امام راحل و دفاع مقدس را ندیدهاند اما با احساس و معرفت و روشنفکری و روشنبینی به خیابانها میآیند.
ایشان خاطرنشان کردند: حضور امیدآفرین و ایستادگی نسل سوم و چهام در میدان دفاع از انقلاب و نظام، نشاندهنده رویندگی و بالندگی انقلاب و نکتهای بسیار مهم و درخور توجه است.
رهبر انقلاب اسلامی، تلاش دشمنان را برای ناکارآمد نشان دادن نظام، کوبیدن آب در هاون برشمردند و افزودند: ما البته مثل همه جای دنیا نابسامانیهایی داریم که به هیچوجه از آنها نمیگذریم اما دشمن در تلاش است پیشرفتها و کارهای بسیار مهم ۳۸ سال اخیر را نادیده بگیرد و مردم را مأیوس کند.
حضرت آیت الله خامنهای با استناد به گزارشهای واقعی، پیشرفتهای کشور را در ۴ دهه اخیر در برخی امور زیربنایی، شگفتانگیز خواندند و یادآوری کردند: برخی از این پیشرفتها و جهشها در دورههای صدساله هم معمولاً امکان پذیر نیست.
ایشان آبرو و عزت ملی ایرانیان را در مقایسه با دوران تحقیرآمیز طاغوت، از دستاوردهای پرافتخار انقلاب برشمردند و افزودند: رژیمِ تو سری خور از امریکا و انگلیس، ملت را ذلیل و خوار کرده بود اما امروز همه به عزت و اقتدار ملت و حضور تعیینکننده ایران اذعان دارند و میدانند در تقریباً همه مسائل منطقه، اگر ایران حضور نداشته باشد و اراده نکند، کاری به پیش نخواهد رفت.
رهبر انقلاب ۲۲ بهمن را «نعمتی الهی و فرصتی گرانقدر» برای اعلام مواضع و خواستههای ملت دانستند و افزودند: امسال، ملت نشان داد در مقابل دشمنان ایستاده است و به دنبال تحقق اسلام و پیشرفت نظام اسلامی برخاسته از مردم است و هر مسئولی با ملت همراه نباشد و ایستادگی نکند ملت او را بدون تردید پس خواهد زد.
حضرت آیت الله خامنهای به مسئولان کشور تأکید کردند: حضور پرشور مردم در مقابل دشمن کمین کرده برای بلعیدن ایران را به حساب گلایه نداشتن آنها از عملکرد مسئولان نگذارید چرا که مردم از مسائل مختلف از جمله تبعیض و کم کاری و بی اعتنایی به مشکلات گلایهمندند و احساس ناراحتی و رنج میکنند.
ایشان خاطرنشان کردند: سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» در حال پایان یافتن است و مسئولان دولت و دیگر قوا باید به مردم گزارش دهند در این زمینه چه کرده اند؟
رهبر انقلاب در همین زمینه افزودند: مسئولان نباید به مردم بگویند «باید چنین بشود»، بلکه باید بگویند «چنین شد».
حضرت آیت الله خامنهای، «بیکاری و رکود و گرانی» را از مشکلات مهم کشور خواندند و گفتند: البته مسئولان در تلاش هستند اما ظرفیتهای کشور بیش از اینهاست و راه خروج از مشکلاتِ چند بعدی هم مشخص است.
ایشان به سخنان ۶ سال پیش خود در زمینه هدفگذاری دشمن برای تشدید فشارهای اقتصادی و دلسرد شدن مردم اشاره کردند و افزودند: مسئولان باید به مسائل اقتصادی توجه کامل کنند، البته مسائل فرهنگی و علمی نیز مهم است اما در نگاه کوتاهمدت، مسائل اقتصادی در اولویت است.
رهبر انقلاب اسلامی در تحلیل هدف واقعی دولت قبلی و فعلی امریکا در تکرار ترفند «تهدید ایران به جنگ» افزودند: امروز هم مثل قبل از گزینههای نظامی روی میز حرف میزنند و آن مسئول اروپایی هم به مسئولان ما میگوید «اگر برجام نبود وقوع جنگ حتمی بود»، اما این حرف یک دروغ محض است و آنها می خواهند ذهن ما را از جنگ واقعی یعنی نبرد اقتصادی منحرف کنند و به جنگ نظامی سوق دهند تا مسئولان کشور از تمرکز در عرصه پیشرفت اقتصادی و توجه به جنگ فرهنگی غربیها با ملت ایران باز بمانند.
حضرت آیت الله خامنهای، نظارت و پیگیری طرحها و برنامهها را کاملاً ضروری خواندند و گفتند: از رئیس جمهور محترم خواستهام به مدیران اجرایی تذکر دهد که مدیریت باید با شفافیت و نظارت و پیگیری همراه باشد وگرنه صرف اینکه مدیران بگویند «بشود» و طرف مقابل هم بگوید «چشم»، پیشرفتی صورت نمی گیرد و کار عینی انجام نخواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی با استناد به آیه «واعدوا لهم ما استطعتم من قوه» تأکید کردند: منظور این آیه فقط توجه به قوه نظامی نیست بلکه معنای آیه این است که هرچه میتوانید درون خود را از همه نظر قوی کنید که این همان استحکام ساخت داخلی است که بارها گفتهام.
رهبر انقلاب اسلامی، تحقق رشد ۸ درصدی را به استناد نظر متخصصان و به شرط استفاده کامل از ظرفیتهای داخلی امکان پذیر دانستند و خاطرنشان کردند: معنای واقعی رشد، رشد تولید و استحکام داخلی اقتصادی یعنی همان اقتصاد مقاومتی است نه فقط فروش بیشتر نفت که البته آن هم مفید است.
ایشان با انتقاد از عناصری که فقط روی کمبودها و ضعفها دست می گذارند و آنها را بزرگنمایی میکنند، افزودند: نکته قابل تأمل این است که این عناصر همان کسانی هستند که خودشان به دشمن گرای تحریمها را دادهاند.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان، حادثه ۲۹ بهمن ۱۳۵۶ تبریز را درسی مهم و همچون موتور پیشبرنده ملت در پیروزی انقلاب اسلامی دانستند و افزودند: مردم آذربایجان در همه تحولات مهم اجتماعی و سیاسیِ ۱۳۰ سال گذشته کشور مانند قضیه تنباکو، مشروطه، نهضت ملیشدن صنعت نفت، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از اصلیترین محورهای مبارزه بودهاند و این، شناسنامه و تاریخ پر افتخار آذربایجان است.
حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به تحرکات تفرقهافکنانه برخی گروهها در سالهای اول انقلاب در تبریز، گفتند: امام بزرگوار ما در مقابل آن حرکتها که برخاسته از سیاستهای قدیمی انگلیسیها بود، فرمودند «هیچکس نگران نباشد، چراکه خود مردم تبریز جواب آنها را خواهند داد» و همینگونه نیز شد.
ایشان، هوشیاری قشرهای مختلف مردم از جمله مردم و جوانان و نخبگان آذربایجان را در مقابل اختلافافکنی و وسوسههای دشمنان ستودنی خواندند و گفتند: آذربایجان نقطه قوت انقلاب و نظام اسلامی است و مردم آن در راه دفاع از وحدت ملی از جانشان مایه گذاشتهاند که همه باید قدردان این فداکاری باشند.
حضرت آیت الله خامنهای، تنوع قومیتهای مختلف همچون ترک، فارس، لُر، کُرد، عرب و بلوچ را فرصتی ارزشمند برای ایران دانستند و خاطرنشان کردند: دشمن همواره به ایجاد شکاف قومیتی چشم طمع دوخته تا به خیال خود از هر گسلی در کشور استفاده و زلزله ایجاد کند، در حالیکه هیچ گسلی در کشور وجود ندارد و مردم، یکپارچه و متحد هستند.
رهبرانقلاب اسلامی با اشاره به سینه سپر کردن و ایستادگی اقوام بزرگ ایرانی و از همه بهتر مردم آذربایجان در مقابل سیاستهای خباثتآلود دشمنان، مرحوم مولوی عبدالعزیز ساداتی از علمای اهل سنّت بلوچ، مرحوم شهید شیخالاسلام از علمای اهل سنّت کردستان و همچنین سردار جوان و عرب خوزستانی شهید علی هاشمی را نمونههایی از حرکت متحد و هماهنگ اقوام در دفاع از اسلام و انقلاب دانستند و افزودند: ملت ایران متحد، منسجم، همراه و همدل است.
حضرت آیت الله خامنهای از همین زاویه به تعبیر مطرحشده در روزهای اخیر با عنوان «آشتی ملی» اشاره و و با بیمعنی دانستن این تعبیر و انتقاد از پر و بال دادن به آن در روزنامهها، گفتند: مگر مردم با هم قهر هستند که بخواهند آشتی کنند؟ قهری وجود ندارد، البته مردم ما با کسانی که در سال ۸۸ به روز عاشورای حسینی اهانت کردند و با قساوت و لودگی و بیحیایی، جوان بسیجی را در خیابان لخت کردند و کتک زدند، قهر هستند و با آنها آشتی هم نمیکنند.
ایشان افزودند: البته کسانی که با اصل انقلاب مخالف بودند و میگفتند «انتخابات بهانه است و اصل نظام هدف ماست»، عدهای معدودند و در مقابل اقیانوس عظیم و پر طراوت ملت ایران، فقط یک قطره کوچک هستند.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: مردم ایران در جایی که پای اسلام، ایران، استقلال و ایستادگی مقابل دشمن در میان است، با همه وجود ایستاده و با یکدیگر متحد و مجتمع هستند، البته ممکن است در فلان قضیه سیاسی دو نفر با هم اختلافنظر داشته باشند، اما این چیز مهم و مؤثری نیست و مسئلهای عادی و طبیعی بهشمار میرود. اقیانوس خروشان، منسجم و متحد ملت باید روز به روز تقویت شود.
رهبر انقلاب با اشاره به شعله های امید مقدس و الهی که همواره دل ملت را گرم کرده است افزودند: با وجود همه پیشرفتها ما تاکنون در تحقق آرمانهای اسلام و انقلاب، تنها قدمی کوتاه برداشتهایم و باید به سوی جامعهی اسلامیِ عادلانه، پیشرفته، مقتدر و با عزت گامهای بلندی برداریم که به فضل الهی با ادامه مسیر ملت و نظام، قطعاً پیروزی و آینده متعلق به ملت عزیز ایران خواهد بود.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، آیتالله مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با تسلیت ایام فاطمیه، گفت: مردم غیرتمند آذربایجان در ۲۹ بهمن ۱۳۵۶ حماسه ای تاریخی و بهیادماندنی آفریدند و در ۲۲ بهمن امسال نیز بار دیگر بصیرت و آگاهی خویش را اثبات کرده و با رهبر خود تجدید میثاق کردند.
نماینده ولی فقیه درآذربایجان شرقی، با بیان اینکه ایرانیان هیچ گاه فریب شیطان بزرگ را نخورده و نخواهند خورد، تأکید کرد: ملت ایران با وحدت و یکپارچگی ثابت کردهاند که در دفاع از منافع و امنیت ملی متحد هستند.
انتهای پیام/
نامعادلهای به نام آشتی ملی
کسانی که در زمره طرح کنندگان “آشتی ملی” هستند و یا به نوعی از آن حمایت میکنند؛ با اینکه همگی در این بحث اشتراک نظر دارند؛ اما در هدف اعلام نشده دو موضوع جداگانه را دنبال میکنند که براساس آن نیز به دو گروه تقسیم میشوند.
عبارت زیبا، دلگرم کننده و امید بخشی است مشروط بر آنکه در مکان و زمان خودش و با موضوعیت اصیل به کار گرفته شود. صحبت درباره عبارت “آشتی ملی” است که این روزها بر سر زبان برخی افتاده و به اشکالی آن را ترویج و تبلیغ میکنند؛ اگر گفته نشود آن را التماس میکنند! از چندی پیش عدهای که خط و ربط سیاسی آنها کاملاً روشن است و در ادامه روشنتر نیز میشود به ناگاه اما حساب شده و هدفمند ساز “آشتی ملی” را کوک کردند تا شاید در مسیر هدف آنها دیده، شنیده و به مطالبهای جدی تبدیل شود. دو سه روز مانده به سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، نوازندگان مقدماتی، آن را رئیس دولت دوم خرداد تحویل دادند تا در آن زمان حساس پر از شور و هیجان او این ساز کوک شده را بنوازد که چنین نیز شد و وی با ملاک قرار دادن برخی گزافهگوییهای رئیس جمهور جدید آمریکا درباره ایران در صحبتی گفت: چون اصل کشور و نظام و منافع ملی و حیثیت ایران مورد تهدید است، باید از این فرصت حسن استفاده را کنیم و زمینه آشتی ملی را فراهم آوریم.
در این میان نکته تعجب آور قرار گرفتن برخی از دولتمردان و به ویژه شخص رئیس جمهور در امتداد این حرکت بود؛ آنجا که در خلال سخنرانی روز ۲۲ بهمن در میدان آزادی گفت:”ما در پی ساختن ایرانی آزاد، آباد و مستقل هستیم و با پیروی از مقام معظم رهبری در پی اجماع، آشتی و انسجام ملی هستیم. تعجب آور بودن این صحبت از آن رو است که ورود رئیس جمهور به آن، بحث حاشیهای که زود رنگ میباخت و به محاق میرفت، جدی کرد و پیرامون آن مسائل قابل تأملی را مطرح ساخت که در بخش پایانی این نوشتار به آن پرداخته میشود.
قضیه “آشتی ملی” دارای مبنای نظریی است که در میدان عمل و تجربه ریشه دارد؛ موضوعی که اگر طرح کنندگان امروز آن، با پرهیز از شتابزدگی که علل و دلایل خاص سیاسی دارد، به آن عنایت داشتند؛ چنین بی محابا و نسنجیده آن را مطرح نمی ساختند. به لحاظ نظری و تجربی “آشتی ملی” از معادلهای مضطرب، تشنج زده و احیاناً زخمی خبر میدهد که با عبور از حوادث و درگیریهای سنگین، مشقتبار و شاید خونین به نقطه سازش، مصالحه و پایان بخشیدن به همه عوامل آزار دهنده و مخرب نزدیک شده است. معادلهای بودن “آشتی ملی” از آن رو است که در دو سوی آن دو مجموعه قرار دارند که از حیث قدرت نه مظاهر آن تقریباً با هم برابرند و این برابری مانع غلبه یکی بر دیگری میشود به عبارتی این برابری بن بست ایجاد میکند و هزینهها را برای دو طرف افزایش میدهد و پس از آنکه دو مجموعه در سایه این برابری و هزینههای مادی و معنوی آن دچار فرسایش شدند و نشانههای سرخوردگی بروز یافت، “آشتی ملی” در هیئت نجات و راه خروج از بن بست و پایان دهنده به مصائب، آشکار و پذیرفته میشود.
بخش میان سال جامعه ایرانی عینیت این وضعیت را در دوران مبارزه در سال ۵۷ مشاهده و درک کرد و نسلهای جدید نیز اشارهای از آن را در مجموعه «معمای شاه» دیده؛ آنجا که دولت شریف امامی با شعار “آشتی ملی”سرکار آمد. شریف امامی و دولتمردان وی و حتی شخص شاه و اطرافیان نزدیکش نیز متوجه معادله شکل گرفته قدرت بین مردم و حکومت شده بودند که به راحتی تسلیم برنامه “آشتی ملی” شریف امامی شدند. اشتباه شریف امامی در طرح برنامه “آشتی ملی” این بود که واقعیت عینیت موجود را درک نکرد و نفهمید معادلهای که از چندی پیش تکوین یافته بود، در زمان آغاز به کار دولت وی دیگر معادله نبود که برنامه “آشتی ملی” وی کارساز شود. این معادله از چند ماه پیش به “نامعادلهای” به نفع انقلابیون تغییر یافته بود؛ این دقیقاً اشتباه بزرگ و معکوسی است که طراحان امروز “آشتی ملی” به نحوی بسیار فاحشتر مرتکب شدهاند؛ زیرا “نامعادله بودن” وضعیت سیاسی اجتماعی ایران به نفع نظام و انقلاب کاملاً روشن شخصی و یقینی است و راهپیمایی با شکوه مردم در ۲۲ بهمن امسال که بیش از پیش جهانیان را به اعجاب و تحسین واداشت، سند قطعی و انکار ناپذیر آن است.
در یکسوی این معادله ادعایی، مردم ایران هستند که در راهپیمایی ۲۲ بهمن همه عشق و علاقهشان به انقلاب و نظام را نشان دادند؛ حال مدعیان نشان دهند در طرف دیگر این معادله ادعایی، چه چیزی همسنگ و یا نزدیک به این عظمت رشک برانگیز وجود دارد تا زمینه و مفهوم “آشتی ملی” شکل بگیرد. آیا واقعاً چند فتنهگر و چند چهره سیاسی مفلوک و تعداد اندکی مخالف و حتی منتقد مغرض به همراه چند حلقه چهل پنجاه نفره که در مراسم تشییع مرحوم هاشمی برای فتنه پادویی کردند، خودشان را آنقدر مهم و سنگین میبینند که در پی این تصور مضحک ادعای وجود معادله و توجه به “آشتی ملی” را دارند؟ اما چند مسئله تأمل برانگیز درباره طرح “آشتی ملی”:
۱-هدف ظاهری؛ کسانی که اندک آگاهی از مسائل مهم سیاسی اجتماعی دهه اخیر کشور دارند، پس از مواجهه با پیشنهاد “آشتی ملی” ذهنشان برای کشف نشستگاه این تیر در تاریکی رها شده، پس از گشت و گذار کاونده، متوجه حصر سران فتنه میشود و حق نیز با آنها است زیرا هدفی که با این پیشنهاد تناسب داشته باشد، حداقل در عرصه ظاهری یافت نمیشود؛ لکن با کشف این هدف بحث خاتمه نمییابد؛ چرا که در پس این هدف دو نکته وجود دارد:
۲-کسانی که در زمره طرح کنندگان “آشتی ملی” هستند و یا به نوعی از آن حمایت میکنند؛ با اینکه همگی در این بحث اشتراک نظر دارند؛ اما در هدف اعلام نشده دو موضوع جداگانه را دنبال میکنند که براساس آن نیز به دو گروه تقسیم میشوند. گروه اول دوم خردادیهایی هستند که خارج از دولت قرار دارند و ضمن اینکه همچنان خود را برای مواضعشان در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ طلبکار از دولت میدانند و به نحوی در همین راستا انتقاداتی نیز از دولت دارند؛ با پیگری بحث “آشتی ملی” در تلاشند تا با فشار به نظام و رفع حصر سران فتنه و گرفتن امتیاز بزرگ آزادی فتنهگران و مطرح ساختن خود به عنوان یک گروه قدرتمند و برخوردار از توان تأثیرگذاری بالا. راه بازگشت به عرصه قدرت را بدون پرداخت هر گونه هزینهای برای خود هموار سازند؛ اما در این میان گروه دوم که بیشتر در دولت متمرکز هستند؛ هدفشان از پیگیری موضوع و تلاش برای رفع حصر سران فتنه چیز دیگری است. در حال حاضر رفع حصر فتنهگران برای این گروه اهمیت و ارزش ذاتی ندارد و بر فرض رفع حصر این گروه از نظام امتیازی نگرفته و موقعیت امروزش در میدان قدرت تغییری نمیکند؛ آنچه برای این گروه اهمیت دارد نگرانی از وضعیت تزلزل و تغییرات ایجاد شده در پایگاه اجتماعی و ریزش هوادارانش است که بایستی به نحوی تدبیر و ترمیم شود. از آنجایی که رفع حصر سران فتنه یکی از وعدههای انتخاباتی آقای روحانی بود که تاکنون تحقیق نیافته است؛ به ادعای برخی این احتمال وجود دارد که چنانچه این وعده برآورده شود؛ موقعیت وی یا هر کس دیگری که از مجموعه منسوب به دولت حاکم نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود، بهبود قابل توجهی پیدا میکند به ویژه اینکه اگر خود دکتر روحانی نامزد انتخابات آینده شود. در صورت تحقق فرض نزدیک به محال رفع حصر سران فتنه به نظر میرسد سهم گروه منتسب به دولت از عواید آن بسیار بیشتر از سهم گروه دوم خردادیها باشد؛ هر چند که دوم خردادیها در عرصه ادعا و تبلیغات حرفهای زیادی دارند؛ اما اگر دهان اینها با حلوا حلوا شیرین میشود گروه دوم حلوا در دهان خواهند داشت.
۳- خود عرضگی برای جلب توجه آبرومندانه؛ فقدان مرحوم هاشمی به لحاظ سیاسی و تشکیلاتی و تعاملی دوم خردادیها و نیز گروه منتسب به دولت؛ ضربه بسیار سنگین و جبران نشدنی برای همه آنها بود، با اینکه نقش و مواضع هاشمی در قضیه فتنه ۸۸ به موقعیت وی در پیکره نظام و جایگاه اجتماعیاش آسیب جدی زد و با تمام تلاشی که کرد؛ این آسیب هیچگاه ترسیم نشد اما رابطه شخصی وی با مقام معظم رهبری که هرگز اجازه ندادند؛ سبب مخدوش شدن مسائل نظام شود؛ برای مجموعه یاد شده نقطه امیدی بود تا شاید روزی روزگاری برای بازگشت آنها به عرصه قدرت و زدودن همه بدکاریهای آنها علیه نظام به کار آید. حال در نبود هاشمی و دست نیافتن به جایگزینی برای وی که به معنای از بین رفتن آن نقطه امید هم است؛ این مجموعه از طریق برخی افراد منتسب به خود ابتدا اعلام کرد قصد دارد به نحوی به رهبری نزدیکتر شود و پس از آن هم با استفاده از موقعیت روی کار آمدن ترامپ در آمریکا و اظهارات ناپخته تهدی آمیزش علیه ایران، با بکارگیری ادبیاتی که خود با آن بیگانه بودهاند اما لحن و بیان همیشگی انقلاب بوده؛ خود عرضگی کردند و از لزوم انسجام، اتحاد، ایستادن در برابر تهدیدات و “آشتی ملی” شخن گفتند تا شاید به نوعی در کام مردم و انقلابیون شیرین آید و تألیف قلوبی صورت گیرد؛ بدون آنکه متهم به پشیمانی و عقب نشینی شوند؛ غافل از آنکه هم مردم با تفکرات آنها درباره این مسائل آشنایند و هم تفکرات و رفتار آنها در این باره در قالب اسناد ثبت و ضبط است و آن سابقه مانع پذیرش این لاحقه است.
۴-مردم و نظام؛ صورت مسئله بسیار ساده و برای مردم و نظام کاملاً روشن است. عدهای در فتنه سال ۸۸ با خیانت و همراهی دشمنان، نظام را تا لبه پرتگاه کشاندند و پس از گذشت هفت سال که به انحاء مختلف خیانت و فتنهگری و دورغ بودن ادعاهایشان اثبات شد؛ همچنان بر مواضع شیطانی و خائنانهشان پای میفشارند و تلاش میکنند، مردم و نظام دوباره آنها را به همین وضع بپذیرند و اجازه دهند آب رفته به جوی باز گردد و زمانی هم که با مخالفت قاطع و به حق مردم و نظام مواجه میشوند به زعم خود با استفاده از فرصتهای سیاسی اجتماعی که در ذات حرکتهای سیاسی اجتماعی نهفته و نزدیک شدن به مجموعههای سیاسی، نظام را دور بزنند و از این نزدیک شدنها و پیوندها اهرم فشاری برای تحمیل خواسته خود به نظام بسازند؛ غافل از آنکه مردم و نظام هوشیار و بیدارند و فریب این ترفندها را نمیخورند. مطرود بودن و سابقه سیاه فتنهگران هشدار جدی است برای افراد و گروههایی که گمان میکنند با اختلاط با فتنهگران میتوانند بخشی از منافع سیاسیشان را تأمین کنند؛ حال آنکه فتنهگران در نشان دادن وزنشان بزرگنمایی میکنند و سود نزدیکی و همراهی با آنان بسیار کمتر از ضرری است که از ناحیه تنفر برآمده از نزدیکی به آنها حاصل میشود مردم، دوستی و همپیالگی با فتنهگران را طرد میکنند و دوری و نزدیکی با فتنهگران از معیارهای اصلی آنها برای داوری درباره افراد و گروههای سیاسی است. هزاران طرح مانند “نامعادله آشتی ملی” هم نمیتواند ننگ خیانت در فتنه را از جبین فتنهگران پاک کند. راه را پیچیده و دور نکنید راه هموار و نزدیک توبه است و توبه به میزان خجالت نیازمند شجاعت است؛ سیلی به دشمن بزنید تا نوازشی از دوست ببینید. به جز این راهی برای فیصله دادن ماجرای فتنه و فتنهگران وجود ندارد.انشاءالله
رضا گرمابدری