اولین آشپزی: بیمارستان بلژیکی برنده جایزه معتبر رستوران Gault&Millau شد

بیمارستانی در Kortrijk از Gault&Millau نشان معتبری دریافت کرده است که مسئول اهدای جوایز به رستوران‌ها و سرآشپزها از جمله شکلات‌سازان است.

پیش از این هرگز بیمارستانی دریافت کننده چنین تقدیر قابل توجهی نبوده است، اما AZ Groeninge اکنون به دلیل کیفیت وعده های غذایی ارائه شده به بیماران خود شناخته شده است.

مارک دکلرک، مدیر اجرایی Gault&Millau، گفت: «در حال حاضر چند سالی است که Gault&Millau در بلژیک در مشاوره و ممیزی وعده‌های غذایی در بخش رستوران‌ها فعال بوده است – این مورد در رستوران‌های شرکت و همچنین در رستوران‌های بیمارستانی و سایر جوامع وجود دارد.

“به رسمیت شناختن کیفیت بالای وعده های غذایی ارائه شده به بیماران در AZ Groenige نتیجه افزایش تعهد در بخش بیمارستان برای قرار دادن این جنبه مهم در ارائه مراقبت های بهداشتی به معنای واقعی کلمه در راس دستور کار سه بار در روز است.”

روند بررسی و بازرسی غذای بیمارستانی در سراسر بلژیک از اوایل سال 2022 با تعدادی از آنالیزهای آزمایشی ادامه دارد. بازرسان Gault&Millau 16 وعده غذایی و انواع رژیم غذایی آنها را در هشت زمان مختلف چشیدند. وعده های غذایی شامل غذاهای گرم بود که برای ناهار برای بیماران سرو می شد.

AZ Groeninge مفتخر بود که برای کار سخت خود در تهیه غذای بیماران مورد تقدیر قرار گرفت.

تینو گابریل، مدیر امور مالی و اداری بیمارستان گفت: “علاوه بر ارائه مراقبت های پزشکی، ما کیفیت وعده های غذایی خود را در روند بهبودی بیماران خود بسیار مهم می دانیم.”

از این رو، ما سال ها به این امر بسیار متعهد بوده ایم. ما به ویژه از تشخیص کیفیت توسط موسسه ای مانند Gault&Millau خوشحالیم. این رویکرد ما را برای توسعه بخشی از خدمات مراقبتی ما حتی بیشتر از قبل تأیید می کند.

وعده های غذایی به طور سیستماتیک بر اساس چندین معیار، از جمله طعم، عطر، بافت، قوام اجزای غذا (ماده اصلی، چاشنی سبزیجات، جزء نشاسته و سس)، تعادل طعم و قوام، تجزیه و تحلیل و ارزیابی شدند.

تیم بازرسی Gault&Millau همچنین به معیارهایی مانند دمای سرو غذا، تازگی و فصلی بودن مواد مصرفی و همچنین پایان نهایی و ارائه غذا و مطابقت بین توضیحات در منو و واقعیت در بشقاب توجه کردند.

فیلیپ دوپون از AZ Groeninge گفت: “بیماران ما نیز در کل فرآیند شرکت داشتند زیرا صدای آنها برای ما بسیار مهم است.”

بین ممیزی های مختلف، آنها چندین بار مورد بازجویی قرار گرفتند. این در همه بخش‌ها، از سالمندان گرفته تا زایمان بود.»

وعده های غذایی نیز از نظر ارزش غذایی مورد ارزیابی قرار گرفتند. AZ Groeninge علاوه بر کارکنان آشپزخانه، تیمی متشکل از 10 متخصص تغذیه دارد که با مشورت پزشکان و پرستاران، مسئولیت ترکیب غذایی وعده های غذایی بیماران را بر عهده دارند.

جایزه کیفیت Gault&Millau به مدت یک سال معتبر است و پس از آن به مرور زمان تحت بررسی های دوره ای قرار می گیرد تا اطمینان حاصل شود که برچسب کیفیت همچنان قابل اجرا است.

دوپون گفت: «در تلاش برای کنترل و بهبود مستمر کیفیت، AZ Groenige چندین سال است که از بیماران خود در مورد سطح وعده‌های غذایی سرو شده سؤال می‌کند.

ما می خواهیم اولین بیمارستان در بلژیک باشیم که بر اساس این ممیزی خارجی، نه تنها برای حفظ کیفیت وعده های غذایی بیماران، بلکه مهمتر از همه برای بهبود بیشتر آن گام برداریم. این مزه بیشتر دارد.»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *