رستوران Boury در Roeselare (فلاندر غربی) روز دوشنبه توسط راهنمای میشلن 2022 تاج سه ستاره را کسب کرد.
سرآشپز تیم بوری به یک باشگاه انحصاری از موسسات سه ستاره در بلژیک میپیوندد که در حال حاضر Hof van Cleve توسط Peter Goossens و Zilte توسط Viki Geunes را شامل میشود.
این راهنمای معتبر آشپزی گفت که سرآشپز بوری “یک استاد گذشته در توسعه محصولات لوکس” بود، که غذاهای پیچیده ای را خلق کرد که با طعم ها و بافت ها بازی می کرد در حالی که اصالت سس های او عالی بود. “ناهار یا شام در Boury’s یک لذت برای لذیذانی که نسبت به فضای گرم نیز بی احساس نخواهند بود.”
Boury’s در رسانه های اجتماعی پاسخ داد و گفت که از قدردانی راهنما از تلاش و فداکاری خود سپاسگزار است. در فیس بوک آمده است: “ما می خواهیم از کل تیم، خانواده، دوستان، مهمانان و تامین کنندگان برای پیوستن به داستان Boury ما در 12 سال گذشته تشکر کنیم.”
اولین نسخه دیجیتالی برای بلژیک و لوکزامبورگ از کتاب مقدس خوراک شناسی در سراسر جهان 841 رستوران را توصیه می کرد.
در میان برندگان بزرگ دیگر، سه رستوران جدید به دو ستاره ارتقا یافتند و مجموع آنها را به 23 رساندند: Colette، La Villa Lorraine توسط Yves Mattagne و Hertog Jan در Botanic. در مجموع 16 موسسه برای اولین بار موفق به کسب یک ستاره شدند و بلژیک و لوکزامبورگ اکنون دارای 115 رستوران تک ستاره هستند.
¡Toma! در لیژ، ستاره سبز میشلن دریافت کرد. در حال حاضر 11 رستوران با این تمایز وجود دارد.
در رده Bib Gourmand که “رستوران های با کیفیت خوب و با ارزش” را می شناسد، 24 نام جدید مجموع توصیه ها را به 147 می رساند.
اما برای مؤسسه بروکسل Comme chez soi و سرآشپز آن لیونل ریگولت، که از دو ستاره به یک ستاره کاهش یافت، ناامیدی وجود داشت.
نسخه جدید راهنما در سال 2022 اکنون فقط به صورت دیجیتالی در دسترس است (در سایت میشلن به زبان فرانسوی یا هلندی برای بلژیک، برای لوکزامبورگ یا در برنامه جدید آن).