پروژه آبجو بروکسل (BBP) از راه اندازی یک آبجو جدید ساخته شده از جو دوستدار محیط زیست خبر داد.
به گزارش Bruzz، این آبجو کمی تلخ که Terra Pils نام دارد، در حال حاضر فقط در میخانه های بروکسل و BBP Taprooms در دسترس است.
سباستین موروان، بنیانگذار آبجو و BBP، گفت: «کار با خاک و ترور منحصر به دنیای شراب نیست.
دیدار با کشاورزانی که جو ما را پرورش می دهند و رشد پر جنب و جوش کل اکوسیستم بین زمین و آبجو را می بینیم بسیار عالی است.
آبجو جدید به طور کامل از جو حاصل از کشاورزی احیا کننده ساخته می شود، اصطلاحی که به شیوه های کشاورزی اشاره دارد که از جمله، تنوع زیستی و کیفیت خاک را در هنگام کشت زمین در نظر می گیرد.
هدف کاهش شدید تأثیرات بر محیط زیست و مهمتر از همه، کاهش منابع طبیعی است.
آبجو همچنین با جوی که به طور کامل در بلژیک رشد می کند دم می شود. در حال حاضر، تنها بخشی از جو مورد استفاده برای دم کردن آبجو در بلژیک به صورت محلی کشت میشود که اکثریت آن از فرانسه وارد میشود.
پروژه آبجو بروکسل همچنین قصد دارد ماه آینده یک آبجو بلوند جدید به نام پاندا تنبل را راه اندازی کند که همچنین با رازک بلژیکی حاصل از کشاورزی احیا کننده دم می شود.
طی دو سال آینده، کارخانه آبجوسازی قصد دارد برای سایر آبجوهای خود نیز از کشاورزی احیاکننده به جو تبدیل شود.
تا پایان سال جاری، کارخانه آبجوسازی بروکسل قصد دارد 25 درصد جو خود را از کشاورزی احیاکننده – حدود 150 تن غلات – به دست آورد. ظرف دو سال، این درصد باید به 75 درصد افزایش یابد.