آلودگی سالمونلا در فررو در 15 دسامبر کشف شد

Ferrero اکنون تایید می کند که آلودگی به سالمونلا در کارخانه Arlon در بلژیک رخ داده است. این در 15 دسامبر کشف شد. فیلتر به دو مخزن حاوی مواد مقصر است. Ferrero می گوید که محصولات شکلاتی که از جمله تخم مرغ Kinder Surprise تولید شده بودند، اجازه خروج از کارخانه را نداشتند.

این هفته مشخص شد که ده‌ها نفر در سراسر قاره اروپا به عفونت سالمونلا مبتلا شده‌اند که به محصولات Ferrero مرتبط است.

افرادی که تخم‌مرغ کیندر سورپرایز و سایر محصولات را خریداری کرده‌اند، می‌توانند آنها را برای بازپرداخت به تولیدکننده یا فروشگاه برگردانند.
موارد زیر تحت تأثیر قرار می گیرند:
کیندر سورپرایز 20 گرمی و 3×20 گرمی با بهترین تاریخ قبل از 11/07/22 تا 7/10/22; Kinder Surprise Maxi با بهترین تاریخ قبل از 10/08/22 تا 10/09/22; Schoko-Bons با بهترین تاریخ قبل از 10/08/22 و 10/09/22 و Kinder Mini Eggs با بهترین تاریخ قبل از 10/08/22 تا 10/09/22.

دبلیکر، وزیر امور مصرف کنندگان بلژیک، به صنعت توزیع مواد غذایی تعهد خود را مبنی بر بازپرداخت محصولات بازگردانده شده یادآوری کرده است.
او همچنین هشدار داده است که سوپرمارکت هایی که اطلاعات نادرست یا گمراه کننده ارائه می دهند تا 80000 یورو جریمه می شوند. او همچنین از Ferrero خواسته است تا اطلاعات روشنی در مورد حقوق مصرف کنندگان ارائه دهد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *