امسال برای عید پاک، ستاره سر سفره مارچوبه از Jurbise است


یک هفته مانده به عید پاک، چگونه به یکی از زیباترین غذاهای فصلی مبتلا نشویم، به خصوص وقتی مستقیماً از والونیا می آید!

مارچوبه با بافتی زیبا، معطر و فوق العاده خوش طعم، مارچوبه، چه سبز و چه سفید، یک خوراکی فصلی کاملاً غیرقابل چشم پوشی است. اگر بسیاری از مناطق، مانند آلزاس، پروونس یا شمال اسپانیا، سنت لذیذی جاافتاده ای در مصرف «توریون» گرانبها دارند، باید تشخیص داد که در بلژیک است – بیایید کمی شوونیست باشیم! – که بهترین نمونه های این خوراکی یافت می شود.

اگر تخیل سیاه-زرد-قرمز اغلب فقط مارچوبه مچلن را تداعی می کند، جنوب کشور ما با تولیدات شگفت انگیز استفان لونگلون در منطقه جوربیس کنار گذاشته نمی شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *