اولین ویسکی محلی بروکسل هفته گذشته در آبجوسازی و تقطیر Tipsy Tribe در پایتخت بشکه شد.
ویسکی بلژیکی به سبک آمریکایی سه سال دیگر برای چشیدن آماده می شود.
ویسکی کاملاً در داخل ساخته میشد، از آسیاب کردن دانهها تا دم کردن، تخمیر، تقطیر و در نهایت بشکه کردن.
دانیل فاستناو، یکی از بنیانگذاران آبجو-تقطیر و یکی از بنیانگذاران قبیله تیپسی، گفت: «ما معتقدیم مهم است که بتوانیم الکل خود را از ابتدا بسازیم تا خود را واقعاً یک کارخانه تقطیر بنامیم.
ما به عنوان یک کارخانه آبجوسازی، میتوانیم از تخصص خود در دم کردن به عنوان پایهای برای تولید ارواح خوب استفاده کنیم.»
این ویسکی که تا سه سال آینده در بشکههای بلوط آمریکایی کهنه میشود، با ترکیبی از ذرت، جو و گندم ساخته شده است.
علیرغم شباهت آن با بوربن سنتی آمریکایی، از نظر فنی نمی توان آن را به عنوان چنین طبقه بندی کرد، زیرا در خارج از ایالات متحده ساخته شده است.
ویسکی به صورت دسته کوچک ساخته شد و در نهایت حدود 75 بطری تولید شد.
آیلین فاستناو یکی از بنیانگذاران این محصول گفت: «این ویسکی نمایش کاملی از بروکسل – بلژیکی، اما با تأثیرات بینالمللی بسیار است».