برای شراب گازدار ارگانیک از Bredene آماده شوید!

طی سه سال، پیتر ویتسه امیدوار است که اقلیم های دریایی فلاندر سالانه 8000 بطری شراب تولید کنند. تمرکز بر شراب گازدار مانند منطقه شامپاین خواهد بود.

ویتنر می گوید: «ما توانستیم در سال 2009 یک ملک کوچک در شامپاین بگیریم و تجربه زیادی به دست آوردیم.

رویکرد پیتر در اینجا باید تا حدودی متفاوت باشد. خاک و آب و هوا مانند شامپاین نیست.

«در شامپاین خاک گچی است. مقدار زیادی مواد معدنی را در شامپاین وارد می کند.
در اینجا خاک از خاک رس شنی قابل مقایسه با بورگوندی تشکیل شده است. ما خاک را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادیم و این فرصت را نشان داد تا یک تاکستان را در پلدرهای Bredene در 5 کیلومتری دریا بسازیم.

مساحت این ملک 1.5 هکتار است و برای رانندگان و دوچرخه سواران در پلدرها قابل مشاهده است. شما هنوز نمی توانید انگورها را ببینید. آنها ابتدا باید رشد کنند.

ما انگورها را کاشتیم و به روش صحیح هرس آنها را ادامه خواهیم داد. به این ترتیب ما قادر خواهیم بود انگورهای زیبا و سالم را در کارخانه شراب سازی ارگانیک خود برداشت کنیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *