تجربه نفس گیر غذای شام در آسمان تابستان امسال به پایتخت بلژیک بازمی گردد. از 10 تا 19 ژوئن یک جرثقیل برای تماشای منظره ای پانوراما از خط افق شهر، غذاخوری ها را بر فراز کلیسای برجسته کوئکلبرگ بلند می کند.
یک شام پنج غذای توسط گروهی از سرآشپزهای ستاره دار میشلین سه بار در روز (ساعت 12:00، 19:00 و 21:30) سرو می شود، در حالی که یک جلسه کوکتل در آسمان در بعدازظهرهای شنبه و یکشنبه ارائه می شود.
طرح مفهومی غذاخوری بلژیکی – که اکنون دارای سایتهای جهانی است – نیز از 5 تا 11 سپتامبر در C-Mine، سایت میراث صنعتی Genk در لیمبورگ نصب خواهد شد.
یک سکوی جدید رستوران هوایی 32 نفره که 50 متر از سطح زمین بلندتر شده است، شامل هشت میز چهار نفره است که در اطراف یک آشپزخانه اوپن بزرگ چیده شده اند. غذاخوری ها و سرآشپزها برای مدت زمان سرویس مجهز به تسمه هستند.
در منو غذاهای لذیذ بلژیکی وجود دارد. سرآشپزهای مشهور عبارتند از: ایو ماتاگن، آلن بیانچین، دیوید مارتین، ایزابل آرپین، جیووانی برونو، هندریک دیرندونک و فیلیپ کلیس، و همچنین ستاره های در حال ظهور آرنو دلون و مالوری گابسی از شهرت سرآشپز برتر.
تمام منوها توسط سرآشپزها تهیه و سرو می شوند و با شراب و شامپاین درجه یک همراه هستند. جلسات بعد از ظهر جدید سه کوکتل با سه پیش غذا متفاوت ارائه می دهند.
قیمت ها به طور طبیعی بالا هستند: 295 یورو برای شام. 150 یورو برای کوکتل (همه شامل). می توان برای دو یا چهار نفر رزرو کرد.