منطقه بروکسل باشگاه سازی را به عنوان میراث فرهنگی ناملموس می شناسد

منطقه بروکسل اکنون به دنبال ابتکار بخش زندگی شبانه، کلابینگ را به عنوان میراث فرهنگی ناملموس می شناسد.

به گزارش RTBF، این نام نه تنها برای مردم بروکسل، بلکه برای جذابیت شهر نیز اهمیت دارد.

همچنین به این معنی است که کلوپ ها و دیگر مکان های زندگی شبانه به عنوان مؤسسات هنری و فرهنگی در نظر گرفته می شوند.

آنس پرسونز، وزیر امور برنامه‌ریزی شهری و میراث بروکسل گفت: «امروز نشان می‌دهیم که بروکسل به فرهنگ زنده شبانه‌اش افتخار می‌کند و اهمیت آن را برای شهرمان و ساکنان آن در سطح فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی می‌شناسد. استعفای پاسکال اسمت، که ابتکار عمل تحت نظر او آغاز شد.

با توجه به بخش زندگی شبانه بروکسل، بروکسل حدود 20 کلوپ شبانه دارد، از جمله نام های معروفی مانند فیوز، میرانو، اسپیریتو، لا کابان، مادام موستاش و سی 12.

فیوز اخیراً درگیر اختلاف با همسایه جدیدی شده بود که دوست دارد باشگاه را به دلیل آلودگی صوتی تعطیل کند.

حامیان این باشگاه ریشه در به رسمیت شناختن زندگی شبانه به عنوان میراث فرهنگی داشته اند، به این امید که چنین نام گذاری بتواند به باشگاه تاریخی کمک کند تا درهای خود را باز نگه دارد.

به رسمیت شناختن کلابینگ بروکسل به عنوان عنصری با اهمیت فرهنگی و اجتماعی می تواند در آینده دلیل مهمی به نفع محافظت بهتر برای کسانی باشد که در صحنه زندگی شبانه بروکسل از جمله فیوز نقش دارند.

آیلا دیریکس، سخنگوی و هماهنگ کننده شب بروکسل، گفت: «شناخت کلابینگ ما را قادر می‌سازد تا حرفه اجتماعی و فرهنگی آن را بایگانی و مستند کنیم، دانش خود را در مورد آن گسترش دهیم و بنابراین باشگاه‌سازی را به پایدارترین شکل ممکن در چشم‌انداز زندگی شبانه شهری ادغام کنیم.» شورا.

فرهنگ فریتکوت، فرش گل بروکسل، اومگانگ، فرهنگ آبجو، فرهنگ کاریلون، شاهین و میبوم (که از سال 1308 کاشته شده است) نیز در فهرست میراث فرهنگی ناملموس بروکسل قرار دارند و چهار مورد اخیر نیز توسط یونسکو به عنوان جهان ناملموس شناخته شده اند. میراث فرهنگی.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *