این دوشنبه، 30 مه 2022، به ابتکار شرابهای مرکز لوار، پنج اسکیلکننده بلژیکی در پایانه کشتیهای تاکسی تور و تاکسی در دومین دوره مسابقه بهترین اسکیلکننده بلژیکی به رقابت پرداختند. نامزدها بر اساس سرعت باز کردن صدفها و صدفها، تسلط آنها در تکنیکهای باز کردن و آمادهسازی و همچنین خلاقیت آنها در چیدمان بشقابهای غذاهای دریایی مورد قضاوت قرار گرفتند. بلژیک در طول سال مقام دوم به خوزه گومز از Brasserie de la Patinoire می رسد که در سال 2021 این عنوان را به دست آورد. Mounir Abbou از The Memlinc Seafood (Knokke) این سه نفر برتر را تکمیل می کند.