آلن مارون وزیر اقدامات اجتماعی بروکسل اعلام کرد که از سال 2024، سوپرمارکتهای بروکسل با مساحتی بیش از 1000 متر مربع باید مواد غذایی فروخته نشده خود را به خیریه اهدا کنند.
مارون گفت: «وقتی می دانیم 70000 نفر فقط در بروکسل نیاز به کمک غذایی دارند، قابل قبول نیست که هنوز تن ها غذای خوراکی را دور بریزیم.
به گفته مارون، یک سوپرمارکت متوسط در بروکسل هر ماه کمی بیشتر از یک تن غذای خوراکی اهدا می کند.
سوپرمارکتهای شرکتکننده هر کدام به یک سازمان ذینفع مرتبط خواهند بود تا فرآیند جمعآوری و توزیع روان را تضمین کنند.
در حالی که انجمنهای غیرانتفاعی، مانند بانکهای مواد غذایی، اولویت خواهند داشت، شرکتهایی که مواد غذایی فروخته نشده را از سوپرمارکتها دوباره استفاده میکنند یا دوباره میفروشند، همچنان میتوانند به موجودی مازاد سوپرمارکتها دسترسی داشته باشند.
به عنوان بخشی از تلاش خود برای سازگاری بیشتر با آب و هوا، هدف اروپا کاهش 30 درصدی ضایعات مواد غذایی تا سال 2030 است.