تولید آبجوهای ویژه در بلژیک به دلیل کمبود CO2 در خطر است

مشکل آلن دی لیت، مدیر عامل کارخانه آبجوسازی هویگه در Melle (نزدیک گنت) سردرد است. ما به دی اکسید کربن نیاز داریم تا لوله های کارخانه را بدون اکسیژن نگه داریم و آن را به آبجو اضافه کنیم. تامین کننده معمولی ما می گوید که مجبور شد تحویل را متوقف کند. فقط در صورت پرداخت بیشتر می توانیم منابع تازه دریافت کنیم. صورتحساب از 375000 یورو افزایش می یابد. اکنون به 5 میلیون رسیده است. پرداخت این برای ما غیرممکن است، بنابراین اگر توافقی پیدا نکنیم باید به زودی تولید را متوقف کنیم.”

د لیت برای اجرای قراردادش اقدام قانونی خواهد کرد. Brouwerij Hyghe در میان آبجوهای دیگر Delirium Tremens و Averbode را تولید می کند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *