3 رستوران دارای وضعیت سه ستاره هستند، از جمله Boury تازه وارد

رستوران Boury سرآشپز تیم بوری سورپرایز روز بود او آن را پاداش نهایی می نامد: “ما الان 11 سال است که رستوران را اداره می کنیم. ما در مقیاس بسیار کوچک با تنها دو کارمند شروع کردیم، اما پس از یک سال اولین ستاره میشلن را گرفتیم. ما رشد کردیم، به مکان بزرگتری نقل مکان کردیم و ستاره دوم را به دست آوردیم. امروز، پنج سال بعد، ما سه ستاره داریم. من از کارنامه خود بسیار خوشحالم.”

پیتر گوسنز هوف ون کلیو همچنان وضعیت سه ستاره خود را حفظ می کند ویکی گینز از زیلت. پیتر گوسنز آن را 18 پیاپی می کند. هر دو سرآشپز با استقبال گرم مردم مواجه شدند: این نسخه می تواند پس از دو سال کووید دوباره جمعیت زنده را به خود اختصاص دهد.

سه رستوران برای اولین بار موفق به کسب ستاره دوم شدند: Colette-De Vijvers در Averbode، La Ville Lorraine در بروکسل و Hertog Jan At Botanic در آنتورپ. Comme Chez Soi از از دست دادن وضعیت دو ستاره خود شگفت زده شد.

16 رستوران اولین ستاره میشلین را از آن خود کردند که از 10 رستوران در سال گذشته بود.

در جوایز بیب گورمند 147 مکان را فهرست کرده است که ارزش زیادی برای پول دارند. در میان آنها 27 کسب و کار واقع در بروکسل هستند. لیست کامل را از طریق این لینک بررسی کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *