Maison Louise، آدرس جدید با امضای ایزابل آرپین


غذاهای مبتکرانه، محیطی جادار و دنج، کارکنان خوش برخورد: رستوران جدید هتل Maison Louise همه چیز را دارد.

در خیابان د لا تویسون طلا، جمعیت با نزدیک شدن به عصر آرام می‌گیرند و نور صورتی و طلایی می‌شود… در بروکسل، قسمت بالای شهر استقبال می‌کند، به‌ویژه که آدرسی به تازگی ظاهر جدیدی پیدا کرده است: هتل لوئیز بروکسل بازسازی شده و دنج (مجموعه MGallery، گروه Accor) فضای Sofitel سابق بروکسل را اشغال می کند. در بروکسل کمی طول کشید، اما رستوران‌های هتل اکنون محبوب هستند. Maison Louise، فضای وسیعی در قلب هتل، به عنوان بار شراب و همچنین به عنوان یک رستوران، برای ناهار و شام در دسترس است. در پشت منو، سرآشپز ایزابل آرپین، که قبلاً در رأس رستوران همنام خود و سیائو در سرکل مرود قرار دارد، منو را در اینجا امضا می کنند، فرصتی برای نزدیک شدن به غذاهای لطیف و مبتکرانه او: می توانید او را از گل های کوچکی که اینجا را درخشان می کنند، بشناسید. و آنجا بشقاب ها در آشپزخانه، سرآشپز اجرایی آدوین فونتین، با کمک هانری دیپیس، عضو دوتایی برنده «رستوران کوچک من» (RTBF)، نمایشی برای علاقه مندان به آشپزی که ایزابل آرپین برای آن سوگند خورده بود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *