آژانس ایمنی غذا دستور تعطیلی موقت کارخانه Ferrero را صادر کرد و تمام محصولات Kinder تولید شده در آن را فراخوان داد.

بعدازظهر جمعه FAVV اعلام کرد که مجوز ادامه فعالیت کارخانه فررو آرلون در حال تعلیق است. هلن بونته از FAVV به VRT News گفت: “ما به این نتیجه رسیده ایم که این شرکت نمی تواند گزارش کامل این حادثه را به ما ارائه دهد. بنابراین، ما هیچ تضمینی نداریم که کارخانه به خوبی مدیریت می شود و بنابراین هیچ تضمینی برای محصولات آن وجود ندارد. چنین اقدامی به سادگی گرفته نمی شود.»

خانم بونته افزود: “شرایط کنونی هیچ انتخابی برای ما باقی نمی گذارد زیرا امنیت غذایی مردم اولویت اصلی ما است. ما به همتایان خود در خارج از کشور اطلاع داده ایم تا ببینند آیا آنها نیز باید اقداماتی انجام دهند.”

FAVV در بیانیه مطبوعاتی خود گفت: “FAVV به دقت تمام اقداماتی را که Ferrero انجام می دهد دنبال می کند و تنها در صورتی اجازه بازگشایی کارخانه را می دهد که Ferrero بتواند تضمین های لازم را مبنی بر رعایت قوانین و مقررات ایمنی مواد غذایی ارائه دهد.”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *